DAGENS LUNCH


Meny 34

Måndag 19/8
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Ugnsbakad fisk i pepparrotssås & kokt potatis

Tisdag 20/8
Stekt kyckling serveras med ris och kall mangorajacremé
Slottstek med svampsås, kokt potatis och svartvinbärsgelé

Onsdag 21/8
Pasta Carbonara
Panerad flundrafilé serveras med dillmajonnäs & kokt potatis

Torsdag 22/8
Pasta Tagliatelle serveras med tomatsås & salami
Rosépepparbiffar med rostad färskpotatis, stekt lök samt en kall rosépepparcremé

Fredag 23/8
BBQ-kotlettrad, drumsticks, creamed corn, coleslaw, bbqsås, rostad potatis med mera
Dessert: Chokladpudding med vispgrädde

Vecka 35

Måndag 26/8
Gräddstuvad hemlagad pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
Ugnsbakad fisk med äggsås & kokt potatis

Tisdag 27/8
Vitlök & ört späckad kotlettrad serveras med krämig rotfruktsgratäng & rödvinssås
Fisk & skaldjurspasta i hummersås

Onsdag 28/8
Nötfärsbiffar med soltorkad tomat serveras med klyftpotatis & tzatziki
Vegatrisk grönsakslasagne toppad med rostadde pumpakärnor

Torsdag 29/8
Fläskfilégryta med svamp serveras med ris
Fish & chips med remouladsås

Fredag 30/8
Kycklingfilé med hasselbackspotatis, rödvinssås & café de paris smör
Dessert: Bärpaj med med vaniljsås

Pris 99kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör & kaffe & kaka
Serveras måndag-fredag klockan 11.30-14.00


Lunchkuponger finns att köpa 850:-/häfte

Pensionärslunch kl.13-14 för 85:-

GOTT PÅ JOBBET

Matlådor för avhämtning måndag-fredag klockan 11.30-14.00
79:- inkl. smör, bröd & sallad
85:- inkl. smör, bröd, sallad samt dryck

Frysta matlådor - 30:-/st 
utbud och antal varierar.