DAGENS LUNCH

Vecka 8

Veckans vegetariska: Vegetarisk paj (förbeställs)

Måndag 17/2
Ugnsstekt falukorv med tomat, äpple & ost. Serveras med potatismos.
Pasta med fetaost & bacon

Tisdag 18/2
Kreolsk gryta med fläskfilé & heta korvar
Pankopanerad fisk med krabb & vitlöksröra

Onsdag 19/2
Köttfärslåda
Mangochutney kyckling & ris

Torsdag 20/2
Portergryta & potatispuré
Ugnsgratinerad fisk med mandeltäcke, skirat smör & potatispuré

Fredag 21/2
Tacobuffé
Kycklinggryta med gul curry & ris
Dessert: Fruktsallad med grädde


Vecka 9

Veckans vegetariska: Vegetarisk paj (förbeställs)

Måndag 24/2
Flygande Jacob med ris
Fiskgratäng med fänkål & hummersås

Tisdag 25/2
Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
Vegetarisk paj med zuccini, lök & tomat

Onsdag 26/2
Fläsklägg & rotmos
Citron & pankopanerad fisk serveras med kokt potatis & örtcremé

Torsdag 27/2
Skinkstek med örtstekt potatis & champinjonsås
Spenatsoppa med ägg

Fredag 28/2
BBQ-bakad kotlettrad serveras med rostad potatis, bearnaise & coleslaw
Kycklingklubba med vitlök & örter serveras med ris och varm salsa
Dessert: Hallonmousse



Pris 99kr inkl. måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör & kaffe & kaka
Serveras måndag-fredag klockan 11.30-14.00


Lunchkuponger finns att köpa 850:-/häfte

Pensionärslunch kl.13-14 för 85:-

GOTT PÅ JOBBET

Matlådor för avhämtning måndag-fredag klockan 11.30-14.00
79:- inkl. smör, bröd & sallad

Frysta matlådor - 35:-/st 
utbud och antal varierar.