DAGENS LUNCH


Serveras måndag-fredag kl. 11.30–14.00

Priser:
Vuxen 105:-
Barn 3-12 år 55:-
Lunchlåda att ta med: utan dryck 85:-
Lunchlåda att ta med: inkl. dryck 89:-
Lunchkuponger finns att köpa 890:-/häfte
Pensionärslunch kl.13.00-14.00 för 89:-








Vecka 19

Måndag 10/5

Pasta med lök, champinjoner & fläskfile
Fiskgratäng med saffranssås

Tisdag 11/5
Mustig köttgryta med potatis
Pankopanerad fisk med kokt potatispure & gubbröra

Onsdag 12/5
Kålpudding med kokt potatis & gräddsås
Dillstekt strömming med potatismos, skirat smör & lingon

Torsdag 13/5
Röd dag – ingen lunch

Fredag 14/5
Färsbiffar med grönpepparsås, klyftpotatis & primörer
Ugnsbakad lax med kokt potatis & dillmajonäs


Vecka
20


Måndag 17/5

Stekt falukorv med stuvade makaroner
Mandelfisk med kokt potatis & skirat smör

Tisdag 18/5
Vårtallrik med kassler, potatissallad med vårens primörer & limeaioli
Stekt panerad fisk med kokt potatis & remouladsås

Onsdag 19/5
Hemmalagade köttbullar med kokt potatis, gräddsås & lingon
Örtkryddad kycklingfile med grönsaksris & mangorajacreme

Torsdag 20/5
Lyxig sparrissoppa med med tryffel, creme fraiche & vitlöksbröd
Wallenbergare med skirat smör, potatismos & gröna ärter

Fredag 21/5
Långbakad fläskkarre med rotfrukter & svampsås
Lax & skaldjurspasta i tomat & vitlöksås

Vecka 21

Måndag 24/5
Spagetti carbonara
Dillpocherad fisk med kokt potatis & pepparrotssås

Tisdag 25/5
Flygande jacob med ris
Panerad fisk serveras med dillslungad potatis & krabb/vitlöksröra

Onsdag 26/5
Lasagne serveras med tomat & löksallad
Hemmalagad pytt med stekt ägg & rödbetor

Torsdag 27/5
Kökets goda ceasarsallad
Skinkstek med svampsås & örtstekt potatis

Fredag 28/5
Fläskfile med potatisgratäng & rödvinssås
Fisk i ugn med vitvinssås & duschesse

Frysta matlådor - 35:-/st 
utbud och antal varierar.