DAGENS LUNCH



Vecka 8

Måndag 18/2
Marinerad majskycklingklubba serveras med grönsaksris & morottzatziki
Tacopaj serveras med salsa, chips & creme fraiche

Tisdag 19/2
Ost & bacon kryddkorv serveras med ljummen potatissallad & senapscremé
Fiskgratäng med duschesstoppar

Onsdag 20/2
Stekt salt sill serveras med löksås & potatismos
Kotlettrad serveras med ugnsrostad sötpotatis & pepparsås

Torsdag 21/2
Wallenbergare med potatismos, skirat smör & gröna ärtor
Vegtarisk pasta med ost & spenatsås

Fredag 22/2
Schnitzel serveras med potatishalvor, bearnaise & kryddsmör
Dessert: Minimuffis

Veckans vegetariska: Pyttipanna med halloumi & rotfrukter
Tillagas på beställning, finns ej utställt på lunchbuffén



Pris 99kr inkl. Måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör & kaffe & kaka
Serveras måndag-fredag klockan 11.30-14.00


Lunchkuponger finns att köpa 850:-/häfte

Pensionärslunch kl.13-14 för 85:-

GOTT PÅ JOBBET

Matlådor för avhämtning måndag-fredag klockan 11.30-14.00
79:- inkl. smör, bröd & sallad
85:- inkl. smör, bröd, sallad samt dryck

Frysta matlådor - 30:-/st 
utbud och antal varierar.