DAGENS LUNCH


Vecka 3:

Måndag 15/1
Ädelostbakad karré med ugnsrostade potatishalvor & kall ädelostcremé
Tomat- & Mozarellagratinerad fisk serveras med kokt potatis

Tisdag 16/1
Saffransdoftande fiskgryta
Skinkstek med örtstekt potatis & svampsås

Onsdag 17/1
Köttgryta på vårt vis serveras med kokt potatis
Ugnsbakad kassler med sweetchilli, broccoli & ost. Serveras med ris

Torsdag 18/1
Köttfärsslåda med soltorkad tomat & fetaost serveras med rostad potatis och vitlöksdressing
Spenatsoppa

Fredag 19/1
Marinerad kycklingfilé serveras med klyftpotatis & café de paris smör
Dessert: Chokladpudding med vispad grädde


Vecka 4:

Måndag 22/1
Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis
Torsk med äggsås & kokt potatis

Tisdag 23/1
Högrevsgryta med svamp & lök serveras med potatismos
Kycklingwook med sweetchilidressing

Onsdag 24/1
Fiskgratäng med citronsås & grön sparris
Ugnsbakad falukorv serveras med potatismos & senapssås

Torsdag 25/1
Tacobuffé med tortillabröd, chips, creme fraiche & salsa
Spagetti carbonara

Fredag 26/1
Fläskkarré med vitlöksrostad potatis, bearnaise & coleslaw
Dessert: Fredagstårta


Vecka 5:

Måndag 29/1
Ugnsbakad fisk med smör & purjolök serveras med kokt potatis
Pasta med nötfärs, vitlök & grädde

Tisdag 30/1
Rimmad oxbringa serveras med pepparrottsås & rotmos
Mangochutneykyckling serveras med ris

Onsdag 31/1
Fisk- & Skaldjursgryta med limeaioli
Sankt Olof´s Lasagne

Torsdag 1/2
Pannbiff med timjansgräddsås & kokt potatis
Pasta med ädelostsås & broccoli

Fredag 2/2
Schnitzel serveras med klyftpotatis, bearnaise & kryddsmör
Dessert: Fredagstårta


Pris 99kr inkl. Måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör & kaffe & kaka
Serveras måndag-fredag klockan 11.30-14.00


Lunchkuponger finns att köpa 850:-/häfte

Pensionärslunch kl.13-14 för 85:-

GOTT PÅ JOBBET

Matlådor för avhämtning måndag-fredag klockan 11.30-14.00
79:- inkl. smör, bröd & sallad
85:- inkl. smör, bröd, sallad samt dryck

Frysta matlådor - 30:-/st 
utbud och antal varierar.