DAGENS LUNCH


Vecka 43:

Måndag 23/10
Kycklinggratäng med ris
Ugnsbakad fisk med ägg & persiljesås och kokt potatis

Tisdag 24/10
Kålpudding på klassiskt vis
Vegetarisk pizza med ruccola, oliver & fetaost

Onsdag 25/10
Bouef Bourguignon serveras med potatismos
Fiskgratäng med kokt potatis

Torsdag 26/10
Marinerad kycklingfilé serveras med klyftpotatis & tazatziki
Pasta med nätförs, grädde, chili & champinjoner

Fredag 27/10
BBQ-marinerade revbensspjäll serveras med vitlöksrostad potatis,
coleslaw & salsa
Dessert: Rockyroad


Vecka 44:

Måndag 30/10
Raggmunk med stekt fläsk & lingon
Pankopanerad fisk med hemslagen remoulad & kokt potatis

Tisdag 31/10
Stekt falukorv serveras med stuvade morrötter & kokt potatis
Spagetti carbonara

Onsdag 1/11
Köttgryta med höstens smaker serveras med potatismos
Stekt strömming med skirat smör

Torsdag 2/11
Timjanskryddade färsbiffar serveras med svampsås & stekt potatis
Pannkaka med jordgubbssylt & grädde


Fredag 3/11
Marinerad kycklingfilé servreas med bakade rotfrukter & citron/timjanssky
Dessert: Fruktsallad med chokladgrädde



Pris 95kr inkl. Måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, smör & kaffe & kaka
Serveras måndag-fredag klockan 11.30-14.00

Lunchkuponger finns att köpa 790:-/häfte

Pensionärslunch kl.13-14 för 85:-

GOTT PÅ JOBBET

Matlådor för avhämtning måndag-fredag klockan 11.30-14.00
75:- inkl. smör, bröd & sallad
80:- inkl. smör, bröd, sallad samt dryck

Frysta matlådor - 30:-/st 
utbud och antal varierar.