VI SOM JOBBAR HÄR




"Jag älskar att ge service åt våra gäster och att hitta lösningar som passar just dem.
Vi är till för gästerna och vi skräddarsyr gärna lösningar till dem.
Hos oss ska alla känna sig välkomna, stora som små.
Vi ska vara den självklara mötesplatsen"


JOHANNA LARSSON
VD, Delägare




              HENRIK JOHNSSON

              Delägare




"Vi vill vara stället där det händer!
Mysigt, familjärt och en hemtrevlig atmosfär är det vi eftersträvar."

ANNA JOHNSSON
Delägare



"För mig är det viktigt att vi skapar en helhetsupplevelse för gästen.
Jag vill att Sankt Olof ska vara det självklara stället att gå till
när man vill äta och dricka gott, umgås och ha trevligt.
Ett ställe för alla!"



ANNA HENRIKSSON
Restaurangansvarig




"Här finns en familjär stämning och vi som jobbar här
är vana att ha många bollar i luften - nya saker händer hela tiden.
Vi gör därför gärna det lilla extra för våra gäster
så att de ska känna sig välkomna och speciella."


IDA GROSSHED
Receptionist & Servitris




              "Att få blanda en personlig drink till en gäst, där olika smaker
               kombineras samman till en tillfredsställse är min passion."


               SOFIE ANDERSSON

               Servitris & Receptionist




"Att arbeta på Sankt Olof är väldigt varierande och roligt.
Med gäster från olika platser i Sverige och i världen får man möta olika kulturer och träna sig i språk.
En trevlig arbetsmiljö och vi är ett glatt gäng som arbetar tillsammans för gästernas skull. "

EMMA HELMERSSON
Servitris & Receptionist



       
        "Jag jobbar extra på Sankt Olof samtidigt som jag studerar ekonomi på gymnasiet.
        Mina kollegor och våra gäster gör att jag aldrig har tråkigt på jobbet."


        ELIN RENHEIM

        Servitris



"Mitt mål är att med kärlek och passion för matlagning ska leda till att Sankt Olof blir det självklara valet för våra gäster."

AVTANDIL MIKADZE

Kock




                   "Jag trivs i köket. Jag brinner för matlagning och för att få kombinera ihop smaker.
                    Med arbetskollegor från olika länder gör att man kan diskutera olika stilar och få nya
                    idéer och lära sig om deras erfarenheter."


                    KIM LINDH
                    Kock




"Vi lagar maten från grunden.
Mat är något som ligger de flesta varmt om hjärtat och
vi vill ge våra gäster en tillfredställelse av smak och utseende!"



CAMILLA SKYTT
Konditor & Kock
(Mammaledig)



"Vi gör vårt allra bästa för att hålla rummen rena och fina. På booking.com har vi fått höga betyg vad gäller renlighet. Jag har jobbat här sedan hotellet öppnade, då hade jag precis flyttat hit från Thailand. Nu har jag lärt mig hela hotellet från grunden."

SUDTHIDA SUKUKKANON
Husfru, receptionist och servitris
(Mammaledig)




         CHATCHADAPON SRIPHIPHATTKANAKUN
         Lokalvårdare